Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa devii cel mai bun jucator din echipa ta – CumFacSa.ro

Cum sa devii cel mai bun jucator din echipa ta

Unelte articol

Citeste in continuare acest articol daca vrei sa afli cum anume trebuie sa procedezi pentru a deveni cel mai bun jucator din echipa de la tine.

Pasi

 1. 1

  Practica aruncatul la cos cu panoul din orice pozitie atat cu mana stanga cat si cu mana dreapta. Continua sa te antrenezi pana cand ratezi foarte rar aruncarile la cos cu panoul.

 2. 2

  Practica aruncatul la cos la loviturile de distanta si cele de trei puncte. Ideal ar fi sa poti inscrie 70-85% dintre aceste aruncari, asa ca va trebui sa te antrenezi foarte mult la inceput daca vrei sa excelezi la aruncarile de distanta.

 3. 3

  Antreneaza-te impreuna cu un coechipier. Spune-i acestuia sa iti paseze mingea, iar tu sa arunci imediat la cos.

 4. 4

  In timpul unui meci, daca nu ai posibilitatea de a arunca mingea sau de a patrunde sub cos, nu ezita sa pasezi mingea unui coechipier.

 5. 5

  Incearca sa iti dai seama ce fel de jucator esti. Iti place sa patrunzi mai mult in caciula echipei adverse sau iti place doar sa arunci de la distanta. Odata ce ti-ai dat seama ce fel de jucator vrei sa fii, antreneaza-te cat mai mult pentru a-ti dezvolta aptitudinile necesare.

 6. 6

  Incearca sa nu fii emotionat la meci. Gandeste-te ca e doar un antrenament ca oricare altul si incearca sa fii cat mai sigur pe fortele tale proprii.

 7. 7

  Pentru a-ti dezvolta cat mai bine stilul de joc, iti recomandam sa incerci sa te antrenezi pentru baschet in fiecare zi, chiar si daca este vorba de un antrenament scurt, de 30 de minute.

 8. 8

  Cu cat te vei antrena mai mult, mai intens si mai serios, cu atat vei putea sa iti depasesti coechipierii si sa devii cel mai bun jucator din echipa de la tine.

Previous postCum sa devii cel mai bun jucator de pe terenul de baschet Next postCum sa devii un bun jucator de baschet

Related Posts

Posteaza un comentariu


close