Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa devii un jucator dominant de baschet – CumFacSa.ro

Cum sa devii un jucator dominant de baschet

Unelte articol

Acesti pasi te vor ajuta sa devii un jucator de temut pe terenul de baschet si poate sa fii cel mai puternic jucator de pe teren.

Pasi

 1. 1

  In primul rand va trebui sa te aduci intr-o forma fizica cat mai buna. Incepe acest lucru cu antrenamentele fizice de rezistenta (alergat) si de forta (ridicat greutati).
  Daca nu ai acces la o sala de forta, atunci va trebui sa te antrenezi acasa. Alterneaza in ceea ce priveste programul de alergat si programul de forta. Ca exercitii de forta iti propunem tractiunile, flotarile, genuflexiunile si ridicarile de trunchi pentru abdomen.
  Daca in schimb ai acces la o sala de forta, iti recomandam sa pedalezi pe bicicleta eliptica si sa te antrenezi la banda de alergat, sau sa sari coarda pentru exercitiile de rezistenta.
  Pentru exercitiile de forta, va trebui sa combini impinsul la piept de pe banca cu bara sau cu ganterele, tractiunile (pentru biceps si pentru spate), impinsul pentru umeri, genuflexiunile cu gatere in maini.
  Fa-ti un program de antrenament care sa iti permita sa te antrenezi de cel putin 3 ori in fiecare saptamana.

 2. 2

  De asemenea, iti recomandam sa executi si exercitii speciale care te vor ajuta sa iti maresti cat mai mult detenta. Astfel, va trebui sa faci exercitii pentru picioare care iti maresc forta exploziva : genuflexiuni cu sarituri. Acesta este un foarte bun exemplu de exercitiu care te va ajuta sa iti imbunatatesti detenta.

 3. 3

  Pentru dezvoltarea vitezei, va trebui sa faci cat mai multe sprinturi sau sa alergi cat mai mult pe loc.

 4. 4

  Atunci cand te afli pe teren, joaca si alearga ca si cum te-ai afla in ultimele 20 de secunde ale jocului.

 5. 5

  Incearca sa le arati jucatorilor de pe teren sa nu iti este frica de nimic, ca nu poti fi oprit de nimeni.

 6. 6

  Ai totusi grija si da dovada pe teren de cat mai multa sportivitate. Daca esti un jucator masiv sau puternic, acest lucru nu inseamna ca poti sa joci dur, sa accidentezi adversarii de pe teren. Aminteste-ti totusi sa baschetul este doar un joc, asa ca nu uita sa te si distrezi.

Previous postCum sa devii un bun jucator de baschet Next postCum sa devii un jucator mai bun de rugby

Related Posts

Posteaza un comentariu


close