Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa devii un jucator mai bun de rugby – CumFacSa.ro

Cum sa devii un jucator mai bun de rugby

Unelte articol

Invata din acest articol cum sa te antrenezi pentru a deveni un jucator de rugby cu aptitudini impresionante.

Pasi

 1. 1

  Odata ce ti-ai stabilit pozitia pe teren, incearca sa iti mentii acea pozitie si sa iti perfectionezi jocul pentru pozitia pe care trebuie sa o umpli.

 2. 2

  Nu incerca sa fii un erou in timpul meciului. Tot ce trebuie sa faci este sa joci jocul, sa dai tot ce ai mai bun in tine si sa joci conform pozitiei tale.

 3. 3

  Antreneaza-te pentru a deveni cat mai dur. Acest lucru nu inseamna ca trebuie sa devii dur cu adversarii tai, dar trebuie sa stii cum sa opresti cat mai eficient un adversar, cum sa treci de un adversar atunci cand inaintezi si sa rezisti atunci cand esti doborat la pamant.

 4. 4

  Urmareste pe internet diverse filmulete de la jocurile profesioniste de rugby. Acest lucru iti va oferi ocazia de a invata noi scheme si noi metode de a juca jocul de rugby. Incearca sa pui in practica schemele invatate la antrenamente.

 5. 5

  Creaza-ti un program dezvoltat de exercitii fizice speciale pentru pozitia pe care o ai pe teren. In functie de pozitie, vei avea poate nevoie de mai multa viteza sau de mai multa forta. Rezistenta fizica iti trebuie pentru acest sport indiferent de pozitia pe care o ai pe teren.

 6. 6

  Nu uita sa te si distrezi in timpul meciului. Acest lucru nu inseamna ca trebuie sa lasi seriozitatea deoparte. Fii cat mai serios in timpul meciului, incearca sa dai tot ce ai mai bun in tine, dar nu uita sa te si distrezi.

 7. 7

  Orice ar fi, incearca sa nu ratezi niciun antrenament, decat daca ai un motiv foarte bine intemeiat.

 8. 8

  Nu te lauda si nu fi un jucator increzut. Oamenii urasc astfel de persoane.

 9. 9

  Intotdeauna sa mentii o atitudine pozitiva. In aceasta maniera vei reusi sa capeti respectul si admiratia celor din jurul tau.

Previous postCum sa devii un jucator dominant de baschet Next postCum sa devii un jucator ofensiv cat mai bun la baschet

Related Posts

Posteaza un comentariu


close