Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa devii un jucator ofensiv cat mai bun la baschet – CumFacSa.ro

Cum sa devii un jucator ofensiv cat mai bun la baschet

Unelte articol

In acest articol va prezentam cateva lucruri de baza care va vor ajuta sa deveniti un baschetbalist cat mai bun pe partea ofensiva.

Pasi

 1. 1

  Nu fi o persoana egoista. Nu te concentra doar pe acel aspect de 1 la 1 al jocului. Concentreaza-te asupra intregii tale echipe. Daca esti un jucator egoist nu vei face altceva decat sa daunezi echipei tale.

 2. 2

  Incearca sa te implici cat mai mult in joc si sa nu fii pe teren ca spectator. Ca si jucator ofensiv trebuie sa fii mereu implicat in joc, sa te misti cat mai mult, chiar si atunci cand nu ai mingea.

 3. 3

  Inainte sa te pregatesti sa arunci la cos, uita-te in jur, poate ai posibilitatea sa pasezi unui coechipier. Jocul de baschet este un joc de echipa, de aceea ar trebui sa cauti sa colaborezi cat mai mult cu coechipierii tai.

 4. 4

  Atunci cand esti in atac, incearca sa iti faci in gand mai mult de o singura optiune de atac. In aceasta maniera vei face treaba aparatorilor echipei adverse mult mai grea.

 5. 5

  Incearca sa dai pase cat mai bune, pase care sa nu poata fi interceptate de adversari.

 6. 6

  Incearca sa iti mentii calmul pe teren, indiferent de situatia in care te afli.

 7. 7

  Adapteaza-ti jocul dupa nivelul de joc al coechipierilor tai. De exemplu evita sa folosesti anumite scheme sau jocuri cu care nu sunt intelese sau cunoscute de coechipierii tai.

 8. 8

  Fii foarte atent la cat timp a mai ramas la dispozitie pentru joc. Jucatorii trebuie intotdeauna sa stie cat timp mai au la dispozitie pentru a juca.

 9. 9

  Incearca sa iti mentii concentrarea la fiecare atac. Orice jucator trebuie sa fie cat mai concentrat in timpul jocului.

 10. 10

  Incearca sa „schimbi vitezele”. Acest lucru inseamna ca nu trebuie sa alergi in aceeasi maniera pe tot parcursul jocului, deoarece vei deveni foarte previzibil. Asa ca va trebui sa iti schimbi in mod constant stilul in care joci. In aceasta maniera le vei face o treaba mult mai grea aparatorilor.

Previous postCum sa devii un jucator mai bun de rugby Next postCum sa devii un jucator profesionist de airsoft

Related Posts

Posteaza un comentariu


close