Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci fata presiunii din sporturi – CumFacSa.ro

Cum sa faci fata presiunii din sporturi

Unelte articol

Toti sportivii care au participat vreodata la competitii stiu cum este acea senzatie de presiune, cand posibilitatea victoriei se afla in mainile lor. Iata cateva sfaturi care va vor ajuta sa treceti cu usurinta de aceasta situatie.

Pasi

 1. 1

  Respira cat mai adanc pentru a te calma. Multe persoane uita sa faca acest lucru. Tot ce trebuie sa faci este sa iti inchizi ochii si sa respiri cat mai adanc. Acest lucru poate sa iti fie de mare ajutor.

 2. 2

  Incearca sa iti incetinesti ritmul cardiac. Gandeste-te ca nu este sfarsitul lumii daca ratezi, daca esuezi. Cu cat te impaci mai repede cu acest gand, cu atat vei reusi sa fii mai calm.

 3. 3

  Concentreaza-te asupra sarcinii pe care o ai de indeplinit. Incearca sa nu te lasi distras de nimeni si de nimic. Gandeste-te ca ai ceea ce iti trebuie pentru a fi victorios, pentru a reusi.

 4. 4

  Aminteste-ti ca ai mai facut acea miscare, acea lovitura inainte. Acesta este punctul in care practica, in care antrenamentul tau va avea un cuvant greu de spus. Deja ai mai executat acea lovitura foarte bine si inainte, numai ca aici sunt doar alte imprejurari, atat.

 5. 5

  Fii cat mai increzator in fortele proprii. Daca tu crezi in tine si in reusita ta, atunci deja ai parcurs jumatate din distanta.

 6. 6

  Gandeste-te ca joci de distractie, iar victoria sau esecul nu inseamna mai nimic.

 7. 7

  In final poti sa schimbi cateva cuvinte cu antrenorul tau. Acesta va sti ce sfaturi sa iti dea in asa maniera incat sa faci fata presiunii.

Previous postCum sa faci fata problemelor de familie Next postCum sa faci fata persoanelor din familie care nu vor sa se schimbe

Related Posts

Posteaza un comentariu


close