Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa fii cat mai pregatit pentru inceperea unui meci sportiv – CumFacSa.ro

Cum sa fii cat mai pregatit pentru inceperea unui meci sportiv

Unelte articol

Invata din acest articol cum te poti pregati cel mai bine pentru a lua parte la un meci sportiv.

Pasi

 1. 1

  Mananca si odihneste-te foarte bine ziua inaintea meciului. Consuma alimente cat mai bogate in proteine si in carbohidrati complecsi, dar totusi care sa fie cat mai usoare pentru stomacul tau de digerat.

 2. 2

  In ziua dinaintea meciului fa un dus inainte, da-te cu deodorant si imbraca-te. In aceasta maniera vei fi curat si vei avea un miros placut. Aceasta este si o buna maniera de a te relaxa si de a te pregati pentru joc.

 3. 3

  Gandeste-te la cum iti vei zdrobi adversarii, la figurat in mod evident. Incearca sa fii cat mai sigur in firtele proprii si in echipa ta.

 4. 4

  Incearca sa te gandesti la toate greselile pe care le-ai mai facut in trecut la meciuri sau la antrenamente si incearca sa faci tot posibilul in asa maniera incat sa nu mai repeti greselile din trecut. Trebuie sa inveti din greseli, iar aceasta este o ocazie foarte buna sa incepi sa faci lucrul acesta.

 5. 5

  Adopta o atitudine pozitiva si gandeste-te ca te vei descurca foarte bine. Nu te gandi la echipa cealalta, daca sunt buni sau nu. Tu incearca sa iti mentii o atitudine pozitiva si sa te gandesti ca vei reusi sa iti invingi adversarii, orice ar fi.

 6. 6

  Poti eventual sa iti incurajezi putin si coechipierii putin inainte de joc.

 7. 7

  Executa cu mare atentie exercitiile de incalzire si de stretching. Aceste exercitii sunt foarte importante deoarece te vor ajuta foarte mult la meci.

 8. 8

  Incearca sa iei tot meciul cat mai serios si vei vedea ca vei obtine rezultate personale bune daca iti vei pastra acea seriozitate pe tot parcursul jocului.

 9. 9

  Lasa emotiile la o parte si gandeste-te doar la faptul ca iei parte la un simplu antrenaent. Atata tot.

Previous postCum sa faci o coronita din oua de Pasti Next postCum sa fii alaturi de copilul tau atunci cand acesta este internat in spital

Related Posts

Posteaza un comentariu


close