Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa ai viteza atunci cand boxezi – CumFacSa.ro

Cum sa ai viteza atunci cand boxezi

Unelte articol

Continua sa citesti acest articol daca vrei sa inveti diverse modalitati prin care poti sa iti dezvolti viteza atunci cand boxezi.

Pasi

 1. 1

  Practica in fiecare zi, folosind un sac de box. Pe langa faptul ca poti sa iti construiesti forta si rezistenta, exista un exercitiu specific pe care il poti face pentru a-ti construi si viteza :
  Impinge sacul intr-o parte pentru a-l face sa se balanseze, apoi stai la o lungime de brat de sac si misca-te in ritmul sacului incercand sa il lovesti cat mai repede si cat mai usor. Astfel vei reusi sa dobandesti viteza.

 2. 2

  Executa sarituri de coarda. Acest exercitiu te va ajuta sa iti dezvolti muschii folositi pentru loviturile de viteza.

 3. 3

  Foloseste gantere usoare sau manusi cu greutati atunci cand te antrenezi de unul singur. Aceste greutati vor adauga rezistenta si te vor ajuta sa lovesti cu o viteza mai mare atunci cand le vei da joc. De asemenea, aceasta tehnica iti va dezvolta atat muschii umerilor cat si muschii spatelui.

 4. 4

  ANtreneaza-te la toate felurile de saci de box, pentru a-ti construi viteza. Loveste cat de repede poti tu pentru perioade scurte de timp, sau pentru un anumit numar de lovituri.

 5. 5

  Executa diverse exercitii care iti vor imbunatati reflexele. Poti sa iti dezvolti tehnicile de antrenament care te vor ajuta sa treci dintr-o stare de relaxare intr-o stare de lupta :
  * Mergi in jurul salii in care te antrenezi intr-un ritm moderat. Respira cat mai adanc pentru a te putea relaxa.
  * Roaga apoi un coleg sa strige la tine, moment in care vei lua o pozitie de lupta si vei executa 4-5 combinatii de pumni la cea mai mare viteza cu care poti lovi.
  * Executa cateva runde din acest exercitiu in fiecare zi cand te antrenezi.

Previous postCum sa ai o pozitie cat mai corecta atunci cand ai un rucsac in spate Next postCum sa ajungi in insula Pandan

Related Posts

Posteaza un comentariu


close