Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa alegi o racheta pentru tenis – CumFacSa.ro

Cum sa alegi o racheta pentru tenis

Unelte articol

Iti prezentam un ghid cu ajutorul caruia poti sa decizi care este racheta de tenis cea mai potrivita pentru tine.

Pasi

 1. 1

  In ceea ce priveste manerul rachetei de tenis. Acesta ar trebui sa aiba aceeasi lungime cat palma ta, masurata de la incheietura pana in varful degetului mijlociu.
  De asemenea, acesta ar trebui sa fie indeajuns de lung incat sa poti sa tii racheta cu ambele maini.

 2. 2

  In ceea ce priveste dimensiunea rachetei, este recomandat ca incepatorii sa isi cumpere rachete cu o suprafata mai mare, deoarece acestia vor nimeri mai usor mingile de tenis si vor avea mai putine rateuri. De asemenea, cu cat racheta este mai mare, cu atat va fi nevoie sa depui mai multa forta pentru a lovi mingea, pentru a-i da efect.

 3. 3

  Rachetele variaza in ceea ce priveste lungimea lor. Poti sa gasesti rachete cu lungimea de 65cm, dar si mai lungi, cu lungimea de 75cm. Cu cat o racheta este mai lunga, cu atat poti executa lovituri mai puternice, dar nu vei avea aceeasi viteza de lovire pe care o poti avea cu o racheta mai scurta.

 4. 4

  Latimea rachetei. Cu cat o racheta este mai lata, cu atat vei putea da lovituri mai puternice, dar vei avea un control mai scazut asupra mingii.

 5. 5

  Tensiunea racordajului. Cu cat racordajul este mai strans, cu atat vei avea un mai mare control asupra mingii si o acuratete mai mare. Cu cat racordajul este mai slabit, cu atat vei putea da lovituri mai puternice, dar controlul mingii va scadea.

 6. 6

  De asemenea, cand alegi o racheta de tenis, va trebui sa tii si cont de bugetul de care dispui. Alege o racheta in asa masura incat sa fii multumit de performantele obtinute, dar si de pretul acesteia.

Previous postCum sa alegi o pereche de role Next postCum sa alegi un briceag

Related Posts

Posteaza un comentariu


close