Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa alegi un tac de biliard – CumFacSa.ro

Cum sa alegi un tac de biliard

Unelte articol

Atunci cand joci biliard, este foarte important sa ai un tac cu care sa iti fie cat mai usor si cat mai comod sa executi loviturile. De aceea va trebui sa alegi un tac pe masura ta.

Pasi

 1. 1

  Examineaza tacul pe care vrei sa il alegi sau pe care vrei sa il cumperi. De regula, un tac clasic are 1.5 metri lungime si poate cantari intre 510-660 grame. Examineaza foarte bina tacul inainte de a-l alege.

 2. 2

  Verifica partea de jos a tacului. Asigura-te ca iti esti cat mai confortabil sa tii tacul in mana si ca iti este foarte confortabil sa lovesti cu el.

 3. 3

  Verifica infasurarea partii de jos a tacului. Aceasta poate sa fie facuta din piele sau din panza. Ar trebui sa te simti foarte confortabil atunci cand tii tacul in mana si sa nu intampini nicio dificultate atunci cand te pregatesti sa lovesti o bila de biliard.

 4. 4

  Asigura-te ca tacul pe care il alegi are o lungime potrivita pentru tine. Tacurile au lungimi care variaza intre 122 si 155 centimetri. Lungimea tacului ar trebui sa fie direct proportionala cu inaltimea ta. De asemenea, atunci cand alegi un tac, ar trebui sa tii cont si de spatiul din jurul mesei de biliard.

 5. 5

  Fii atent la greutatea tacului. Greutatea tacului joaca un rol important in felul cum lovesti bila de biliard. Pentru loviturile de precizie iti recomandam sa iti cumperi un tac mai usor, pe cand pentru loviturile de forta vei avea nevoie de un tac mai greu.

 6. 6

  Uita-te la varful tacului de biliard. Acesta este facut din piele si poate avea forme si marimi diferite. Varful afecteaza modul in care tacul loveste bila si cum va reactiona bila in situatia in care este lovita in diferite puncte. De asemenea, vei avea nevoie si de creta pe care sa o aplici varfului tacului pentru a obtine un control cat mai bun asupra loviturii pe care o executi.

Previous postCum sa alegi sportul potrivit pentru tine Next postCum sa alergi la un maraton

Related Posts

Posteaza un comentariu


close