Cum sa cumperi incaltaminte de parkour

Unelte articol

Acesta este un sport fantastic cu ajutorul caruia poti sa treci foarte eficient peste anumite obstacole. Iata cateva lucruri de care vei avea nevoie pentru a putea sa te apuci de parkour.

Pasi

 1. 1

  Pentru inceput va trebui sa stii ca nu exista incaltaminte special creata pentru un astfel de sport. Cea mai buna incaltaminte pentru parkour este incaltamintea special creata pentru alergat. Acest tip de incaltaminte este usoara, aerisita, cu o talpa de cauciuc cu ajutorul careia poti avea o foarte mare aderenta.

 2. 2

  Gaseste un magazin din care sa iti poti cumpara astfel de incaltaminte. Gasesti incaltaminte pentru alergat la foarte multe magazine, asa ca incepe sa cauti si sa vezi un model care sa iti placa inainte sa te decizi daca vrei sa iti cumperi sau nu.

 3. 3

  Probeaza cat mai multe perechi pana sa te decizi in cadrul unei anumite perechi. Asigura-te ca acea pereche de incaltari nu te strange si ca te simti foarte confortabil in acei papuci. Daca vrei incaltari de o foarte buna calitate, atunci va trebui sa fii pregatit sa cheltui o suma destul de mare pentru acestia, dar te asiguram ca va merita.

 4. 4

  Vei putea sa porti acei papuci prin casa timp de cateva ore, pana materialul isi va da drumul si pana vei ajunge sa te simti foarte confortabil in acea incaltaminte.

 5. 5

  Nu trebuie sa intri in panica daca papucii te rod dupa prima purtare. Acesta este un lucru perfect normal. Pentru a evita aceste neplaceri, poti sa porti sosete mai groase, sau doua perechi de sosete mai subtiri pentru primele iesiri.

Previous postCum sa creezi un vartej in piscina Next postCum sa cumperi mancare pentru camping

Related Posts

Posteaza un comentariu


close