Cum sa cumperi un cozoroc pentru tenis

Unelte articol

Este esential sa porti sapca sau cozoroc atunci cand joci tenis, deoarece vei fi protejat de lumina puternica si de razele soarelui.

Pasi

 1. 1

  Pentru inceput va trebui sa iti stabilesti un buget pe care sa il ai in vedere atunci cand cauti sa iti cumperi sapca sau cozorocul.

 2. 2

  Gandeste-te daca sa iti cumperi cozorocul din magazin sau online. Avantajul cumpararii din magazin este sa poti proba cozorocul inainte sa il cumperi. Avantajul achizitionarii online a produsului este sa obtii un pret mai bun si poti alege dintr-o varietate mai mare de produse.

 3. 3

  Daca vrei sa il cumperi din magazin, atunci probeaza-l si uita-te in oglinda din mai multe unghiuri, pentru a te asigura ca iti vine foarte bine si iti ofera protectia de care ai nevoie.

 4. 4

  Odata ce ai ales un anumit produs, nu ezita sa il cumperi daca acesta se afla in bugetul pe care ti l-ai stabilit de la bun inceput.

 5. 5

  Daca joci fara sapca sau fara vizor risti sa ai jocul afectat, din cauza faptuluica ai o vizibilitate limitata daca iti vine soarele in ochi, dar si din cauza luminii puternice a cerului de afara.

Previous postCum sa cumperi o umbrela de plaja Next postCum sa cumperi un rucsac foarte bun

Related Posts

Posteaza un comentariu


close