Cum sa executi o lovitura din lateral

Unelte articol

Aceasta lovitura este foarte simplu de invatat, dar iti va lua ceva timp pana sa ajungi sa o executi la perfectie. Odata ce reusesti sa o executi impecabil, cu aceasta lovitura poti sa iti dobori cu usurinta adversarul.

Pasi

 1. 1

  Ridica piciorul dominant la nivelul taliei, sau chiar mai sus.

 2. 2

  Indoaie putin piciorul si indreapta-ti calcaiul spre tinta pe care vrei sa o atingi sau sa o lovesti.

 3. 3

  Pivoteaza si intoarce-ti soldul putin spre in spate, pentru ca apoi sa il rotesti cu o mare forta si viteza spre adversar.

 4. 4

  Indreapta-ti atat soldul cat si trunchiul spre adversar pentru a-l lovi cu o forta cat mai mare. Impinge in acelasi timp in podea cu piciorul pe care te sprijini.

 5. 5

  Incodeaza-ti muschii abdominali si expira puternic atunci cand iti atingi tinta.

 6. 6

  Inspira si adu-ti piciorul in pozitia initiala pentru a te pregati pentru o noua lovitura.

 7. 7

  Atunci cand lovesti tinta sau adversarul, tine piciorul cu care lovesti putin indoit. Daca il indrepti complet, atunci poti sa iti ranesti oasele si incheieturile genunchiului sau soldului.

 8. 8

  De asemenea, executa exercitii de incalzire si de intindere inainte sa incepi antrenamentul. Astfel eviti posibilele accidentari si intinderi musculare si de ligamente.

Previous postCum sa executi o lovitura de putere in Snooker Next postCum sa faci afaceri in Singapore

Related Posts

Un comentariu

 1. AdrianEnache
  Aug 06, 2014

  Eu chiar am incercat.. sa dau pe cineva la skandenberg cu forta mai mare ca mine, dar nu am reusit.. deoarece daca incerc sa trag chiar nu pot deloc sa ii misc mana .. foarte greu dar ii rezist mult pe de alta parte, nici el nu ma da usor daca ar fii sa tragem amandoi odata .

  Răspunde

Posteaza un comentariu


close