Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa fii un bun calaret – CumFacSa.ro

Cum sa fii un bun calaret

Unelte articol

Oricine poate sa invete sa calareasca un cal, dar nu toti pot invata sa stapaneasca aceasta arta. Urmeaza acesti pasi pentru a face progrese in ceea ce priveste calaritul unui cal, iar poate pe viitor vei ajunge sa fii un calaret expert.

Pasi

 1. 1

  Stai in partea stanga a calului, pune piciorul stang pe scarita. Pune o mana pe greaban sau pe sa, impinge-te in piciorul care ti-l sprijini pe scarita, iar urca celalalt picior pana cand ajungi sa stai cu fundul pe saua calului.

 2. 2

  Asigura-te ca etrierii au marimile potrivite pentru tine.

 3. 3

  Acum este timpul sa dai calului comanda sa o ia din loc. Strange putin din coapse, sau loveste-l usor peste spate.

 4. 4

  Dupa ce ai mers cateva minute cu calul si acesta s-a incalzit iar tu te-ai obisnuit cu miscarile animalului, poti sa il indemni sa o ia la galop.

 5. 5

  Cand vrei sa ii dai comanda sa alerge mai repede, strange putin din genunthi sau loveste-l putin mai tare pe spate.

 6. 6

  Incearca sa iti intelegi calul si sa incerci sa te pui in locul lui. Astfel, vei reusi sa afli cum sa te comporti cu animalul atunci cand il calaresti.

 7. 7

  Rezerva-ti timp pana reusesti sa creezi o legatura stransa cu calul pe care il calaresti. Ingrijeste-l, ofera-i de mancare si ofera-i atentia de care are nevoie. Astfel, calul va capata incredere in tine si te va trata ca atare.

 8. 8

  Atunci cand il calaresti, incearca sa fii cat mai relaxat si cat mai increzator atat in fortele proprii cat si in calul tau.

Previous postCum sa fii un bun jucator de airsoft daca abia ai inceput Next postCum sa fii un bun atlet

Related Posts

Posteaza un comentariu


close