Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa fii un sprinter cat mai bun – CumFacSa.ro

Cum sa fii un sprinter cat mai bun

Unelte articol

Sprinterii sunt cunoscuti ca fiind cei mai rapizi alergatori din lume. Acest lucru inseamna ca ei pot sa alerge foarte repede pentru un anumit interval de timp. Ei trebuie sa isi forteze corpul si sa alerge cat mai tare pentru perioade foarte scurte de timp (de regula 10-20 de secunde). Iata cum trebuie sa te antrenezi daca vrei sa devii un sprinter bun.

Pasi

 1. 1

  Mananca cu cel mult doua ore inainte de cursa si bea apa cu cel mult o ora inainte de cursa.

 2. 2

  Imediat inainte de cursa, incearca sa te concentrezi cat mai mult asupra cursei si incearca sa te vizualizezi cum treci primul de linia de sosire.

 3. 3

  Atunci cand pornesti de pe loc, porneste intai aplecat cu capul putin in jos, pentru ca apoi sa te ridici gradat. Acest lucru te va ajuta foarte mult sa-ti faci un avant cat mai mare.

 4. 4

  Imediat inainte de a trece de linia de sosire, indreapta-ti pieptul inainte, deoarece cronometrul se va opri atunci cand treci cu pieptul de linia de sosire.

 5. 5

  Da totul afara din tine in toata aceasta cursa. Incearca sa iti canalizezi tot efortul pentru a alergat cat mai tare.

Previous postCum sa fii un jucator bun de tenis Next postCum sa folosesti ca gimnast creta pentru maini

Related Posts

Posteaza un comentariu


close