Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa inveti pe cineva sa calareasca un cal – CumFacSa.ro

Cum sa inveti pe cineva sa calareasca un cal

Unelte articol

Nu trebuie sa fii o persoana certificata pentru a putea invata pe cineva sa calareasca un cal. Tot ce trebuie sa stii sunt lucrurile de baza. Iata care sunt acestea.

Pasi

 1. 1

  Pentru inceput vei avea nevoie de o persoana care sa aiba deplina incredere in tine.

 2. 2

  Atunci cand inveti pe cineva sa calareasca un cal, va trebui sa pui accent foarte mult pe siguranta. Explica-i acelei persoane cum sa se apropie de cal, sa nu faca miscari bruste in preajma animalului, sa nu se apropie de cal din spate si sa nu loveasca sau sa nu tipe la animal.

 3. 3

  Incepe prin a-ti invata studentul lucrurile de baza. Arata-i cum trebuie sa procedeze pentru a ingriji animalul, cum sa il mangaie corect, cum sa ii vorbeasca. Ai grija totusi si alege un cal cat mai bland pentru persoana pe care vrei sa o inveti aceste lucruri de baza.

 4. 4

  Odata ce persoana respectiva a aflat lucrurile de baza care trebuiesc stiute, poti sa incepi sa o inveti sa calareasca.

 5. 5

  Invata si ajuta persoana sa se urce in siguranta pe animal. De asemenea, invat-o comenzile de baza pe care trebuie sa le dea animalului pentru ca acesta sa o ia din loc.

 6. 6

  Poti chiar sa ii dai si un exemplu. Urca-te pe cal si arata-i persoanei respective cum calaresti un cal. Explica-i cat mai in detaliu lucrurile pe care trebuie sa le stie.

 7. 7

  Nu uita sa te bucuri de aceste lectii de invata si nu uita sa lauzi calul si sa ii oferi recompense cu mancare de fiecare data cand acesta asculta de comenzile pe care i le dai.

 8. 8

  Incurajeaza studentul sa petreaca cat mai mult timp alaturi de animal si sa invete sa se ataseze de acesta.

Previous postCum sa inveti sa fii un bun coechipier in echipa de baschet Next postCum sa inveti sa iti relaxezi ochii

Related Posts

Posteaza un comentariu


close