Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti imbunatatesti stilul de lupta – CumFacSa.ro

Cum sa iti imbunatatesti stilul de lupta

Unelte articol

Fiecare persoana are propriul stil de lupta. De aceea va vom prezenta in acest articol cateva lucruri generale care va vor ajuta sa va imbunatatiti stilul de lupta.

Pasi

 1. 1

  Intotdeauna mentine genunchii putin indoiti. Acest lucru iti va permite sa te misti rapid si usor in orice directie doresti.

 2. 2

  Fii cat mai atent si tine garda de fiecare data cand esti pregatit sa te lupti. Astfel, poti sa fii cat mai pregatit pentru un eventual atac pe care sa il poti bloca si sa il contracarezi cu usurinta.

 3. 3

  Invata sa eschivezi si sa te feresti de lovituri. Acest lucru iti permite cu usurinta sa eviti loviturile si sa contraataci adversarul.

 4. 4

  Invata sa apreciezi corect distanta la care te afli fata de aversar. Daca acesta este mai departe de tine, atunci ar trebui sa te astepti din partea lui la o lovitura cu piciorul. Daca acesta este foarte aproape de tine, atunci ar trebui sa te astepti din partea lui la lovituri de cot si de genunchi.

 5. 5

  Atunci cand te afli intr-o incaierare, incearca sa nu fii doborat de catre adversar, deoarece te vei afla intr-o pozitie foarte dificila si foarte vulnerabila.

 6. 6

  Cel mai bine ar fi sa te concentrezi cat mai mult, sa fii cat mai calm si sa lasi adversarul sa faca prima miscare.

Previous postCum sa iti imbunatatesti reflexele de lupta Next postCum sa iti imbunatatesti viteza de reactie

Related Posts

Posteaza un comentariu


close