Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa joci bowling – CumFacSa.ro

Cum sa joci bowling

Unelte articol

Bwoling-ul a devenit un sport din ce in ce mai popular. Iata cum poti deveni si tu un jucator foarte bun de bowling.

Pasi

 1. 1

  Urmareste la televizor diverse meciuri de bowling pana reusesti sa inveti toate regulile jocului.

 2. 2

  Odata ce ai aflat cate ceva despre joc, mergi cu niste colegi, amici sau prieteni la o sala de bowling si incepeti un joc.

 3. 3

  De cele mai multe ori nu vei avea nevoie de echipament, deoarece acesta este de cele mai multe ori inclus in pretul jocului.

 4. 4

  Daca totusi doresti, exista magazine speciale de unde iti poti cumpara minge de bowling, incaltaminte de bowling si manusa de bowling.

 5. 5

  Alege-ti bila care crezi tu ca ti se potriveste cel mai bine, atat in ceea ce priveste diametrul gaurilor in care introduci degetele cat si in ceea ce priveste greutatea bilei.

 6. 6

  Invata sa tii bila cat mai corect in mana cu care arunci. De regula mana cu care arunci bila ar trebui sa fie mana ta dominanta. De exemplu, daca esti dreptaci ar trebui sa arunci bila cu mana dreapta si invers.

 7. 7

  Inainte de a arunca bila, sterge-te pe maini si sterge bila pentru a putea sa o tii in mana cat mai bine si pentru a nu o scapa din mana cand vrei sa o arunci.

 8. 8

  Indiferent cum joci, bine sau rau, gandeste-te ca acesta este doar un joc si invata sa te distrezi.

Previous postCum sa joci bowling cat mai bine Next postCum sa joci snooker

Related Posts

Posteaza un comentariu


close