Cum sa lovesti cu pumnul cu forta

Unelte articol

In acest articol vei afla cum trebuie sa procedezi pentru a-ti construi forta pentru a lovi cat mai tare cu pumnul.

Pasi

 1. 1

  Tine bine minte aceasta formula F=m*a. Acest lucru inseamna ca forta cu care lovesti depinde atat de masa pumnului tai (greutatea mainii) cat si de acceleratia pe care o imprimi loviturilor tale. De aceea, vei avea nevoie atat de forta cat si de viteza pentru a lovi tare.

 2. 2

  Pentru a te antrena in ceea ce priveste forta, va trebui sa te antrenezi exploziv. Nu trebuie sa ridici greutati precum culturistii, ci va trebui in schimb sa faci alte exercitii de forta, precum cele cu mingea medicinala.

 3. 3

  Antreneaza-te : tine mingea medicinala la inaltimea umerilor, cu fata indreptata spre perete. Coboara apoi genunchii in pozitie de genuflexiune, apoi arunca mingea in aer printr-o miscare cat mai exploziva. Prinde apoi mingea si arunc-o cat mai tare spre perete. Ridica apoi mingea de jos, ridic-o asupra capului si tranteste-o apoi de podea. Repeta aceste exercitii cate 3-5 minute, apoi ia un minut pauza. Incearca sa faci cate 10 serii a cate 3 minute, sau 5 serii a cate 5 minute.

 4. 4

  O alta varianta ar fi sa iei in mana niste gantere usoare (1-3 kilograme), apoi sa lovesti cu pumnii in aer, ca si cum ai lovi un sac de box. Acesta lucru iti va imbunatati foarte mult viteza cu care lovesti. De asemenea, repeta cate 3-5 minute, pentru ca apoi sa iei un minut pauza.

 5. 5

  Pentru a dobandi rezistenta si viteza in picioare si brate, executa sarituri cu coarda. Sari coarda cate 15 minute, de trei ori in fiecare saptamana. Acest lucru iti va oferi agilitate, viteza de reactie, coordonare si control mai mare asupra muschilor.

Previous postCum sa lovesti cu pumnul cat mai repede Next postCum sa lovesti mai repede si mai tare

Related Posts

Posteaza un comentariu


close