Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa te antrenezi folosind un aparat de vaslit – CumFacSa.ro

Cum sa te antrenezi folosind un aparat de vaslit

Unelte articol

Un aparat de vaslit este un aparat de fitness care simuleaza antrenamentul pe care il faci atunci cand vaslesti o barca. Acest aparat iti va antrena toate grupele musculare majore si iti poate oferi un antrenament cardiovascular excelent. Iata cateva lucruri de care trebuie sa tii cont pentru a folosi corect un astfel de aparat.

Pasi

 1. 1

  Pentru inceput va trebui sa reglati intensitatea pentru aparatul de vaslit. Acest lucru inseamna ca veti avea mai multe posibilitati de antrenament : de forta sau de rezistenta.

 2. 2

  Pozitioneaza-te foarte bine in scaunul aparatului si pune picioarele pe suporturi pentru a avea stabilitate si un echilibru cat mai bun.

 3. 3

  Pentru a incepe exercitiu, intinde-ti bratele inainte si apuca manerul aparatului. Nu trebuie sa iti indoi spatele, ci pur si simplu trebuie sa aluneci cu scaunul pe suportul respectiv pana cand poti sa ajungi la maner.

 4. 4

  Pentru a executa o repetare, impinge-te cu picioarele in suport, iar in acelasi timp trage manerul spre abdomenul tau folosindu-te de muschii bratelor, ai umerilor si ai spatelui.

 5. 5

  Trage manerul pana cand ajungi sa ai picioarele aproape intinse la maxim, iar coatele sa fie in dreptul coastelor.

 6. 6

  Revino apoi in pozitia initiala si repeta acest exercitiu ori pana executi un anumit numar de repetari (pentru antrenamentele de forta), ori pana cand ai vaslit o anumita distanta sau un anumit interval de timp.

 7. 7

  Ai foarte mare grija. Atunci cand pleci din pozitia initiala, deplaseaza-te la inceput folosindu-te doar de forta picioarelor si nu de spate. Daca nu esti atent atunci te poti rani grav daca nu urmezi aceasta instructiune.

Previous postCum sa te antrenezi dupa ce ai suferit un atac de cord Next postCum sa te antrenezi in apa

Related Posts

Posteaza un comentariu


close