Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa te rotesti pe spate cu ajutorul mainilor – CumFacSa.ro

Cum sa te rotesti pe spate cu ajutorul mainilor

Unelte articol

Acesta este un exercitiu de baza pentru gimnasti sau pentru majorete. Aici poti afla cum sa iti perfectionezi acest exercitiu.

Pasi

 1. 1

  Pregateste-te sa incepi. Fii sigur ca incepi pe o saltea sau pe un loc moale. Adu-ti genunchii unul langa altul si ridica mainile in fata.

 2. 2

  Pentru a exersa poti incepe pe o trambulina.

 3. 3

  Pregateste-te sa te impingi in podea. Ridica mainile si coboara-ti barbia, apoi coboara mainile.

 4. 4

  In timp ce te impingi cu picioarele in podea, ridica si mainile. Continua acest lucru pana cand ajungi cu mainile langa urechi.

 5. 5

  Incearca sa nu te arcuiesti prea tare atunci cand te impingi in podea. Asigura-te ca ai capul intre maini atunci cand esti pe cale sa atingi podeaua cu mainile.

 6. 6

  Mentine-ti corpul arcuit pe masura ce mainile iti ating podeaua. Fii sigur ca iti mentii mainile incordate pentru a nu cadea in cap. Cu avantul pe care il au picioarele in acet moment, poti ajunge in pozitia initiala.

 7. 7

  Departeaza-ti degetele atunci cand atingi podeaua cu mainile. Mentine-ti corpul cat mai drept si nu indoi genunchii.

 8. 8

  Termina flipul. Aterizeaza in pozitia de start cu genunchii putin indoiti si mainile in fata ta.

Previous postCum sa te retragi la varsta de 30 de ani Next postCum sa te schimbi de la Yahoo Mail la Gmail

Related Posts

Posteaza un comentariu


close