Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Termeni si Conditii – CumFacSa.ro

Termeni si Conditii

1. Termeni

Prin accesarea acestui website , sunteţi de acord să respectati Termenii si Conditiile utilizate de acest website, toate legile şi reglementările aplicabile, şi să acceptati că sunteţi responsabil pentru nerespectarea oricaror legi locale aplicabile. Dacă nu sunteţi de acord cu oricare dintre aceşti termeni, vă este interzis sa utilizati sau sa accesati acest site. Materialele continute de acest site sunt protejate prin aplicarea dreptului de autor şi dreptul mărcilor.

2. Drept de folosire

 

Este acordată permisiunea temporara de a downloada sau copia materiale (de informare sau software) de pe site-ul Webook pentru uz propriu, non-comerciale doar pentru vizualizare. Aceasta este acordarea unei licenţe, nu al unui transfer de titlu, si sub aceasta licenta nu puteti:

 

 1.           i.        modifica sau copia materialele;
 2.          ii.        utilizarea materialelor pentru orice scop comercial, sau pentru orice afişaj public (comercial sau non-comercial);
 3.         iii.        incercaarea de a decompila sau de a incerca reproducerea paginilor de pe site;
 4.         iv.        sa se elimine orice drept de autor sau alte drepturi de proprietate notate in materiale; sau
 5.          v.        sa transferi materialele catre o alta persoana sau afisarea materialelor de pe orice alt server;

 

Aceasta licenta se va termina automat dacă încălcaţi oricare dintre aceste restrictii si poate fi reziliata de către Webook în orice moment. Dupa terminarea vizualizarii acestor materiale sau la încetarea acestei licente, trebuie sa distrugeti orice materiale descarcate aflate in posesia dvs., în format electronic sau imprimate.

 

3. Disclaimer

Materialele de pe website-ul Webook sunt furnizate „ca atare”. Webook nu ofera garantii, exprimate sau implicite, si prin prezenta declina si neaga orice alte garanţii, inclusiv si fara limite, garantiile implicite sau condiţii de vandabilitate, folosite pentru un anumit scop, sau non-încălcare a proprietăţii intelectuale sau altă încălcare a drepturilor. Mai mult, Webook nu garantează şi nu face nici o reprezentare cu privire la corectitudinea, rezultatele probabile, sau fiabilitatea de utilizare a materialelor de pe website-ul său sau în alt mod cu privire la astfel de materiale sau pe orice site-uri legate la acest site.

4. Limitari

In nici un caz Webook sau furnizorii sai nu vor fi raspunzatori pentru orice daune (incluzand, fara limitare, daune pentru pierderea de date sau de profit, sau din cauza întreruperii activităţii,) care decurg din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza materialele de pe site-ul Webook , chiar dacă Webook sau un reprezentant autorizat al siteului Webook a fost notificat oral sau în scris cu privire la posibilitatea unor astfel de daune. Deoarece unele jurisdicţii nu permit limitări ale garanţiilor implicite, sau limitările de răspundere pentru daunele indirecte sau accidentale, aceste limitari nu se pot aplica pentru tine.

5. Revizii si greseli

Materialele care apar pe site-ul web Webook ar putea include erori tehnice, tipografice sau fotografice. Webook nu garanteaza ca oricare din materialele de pe site  sunt corecte, complete sau actuale. Webook poate face schimbari materialelor continute de site-ul său în orice moment, fără nici o notificare. Webook nu isi ia nici un angajament sa actualizeze materialele.

6. Linkuri

Webook nu a revizuit toate site-urile legate de site-ul său şi nu este responsabil pentru conţinutul oricărui astfel de site. Includerea oricărui link nu implică aprobarea de către Webook a site-ului. Utilizarea oricărui astfel de website legat este pe riscul propriu al utilizatorului.

7. Modificari

Webook poate revizui aceşti termeni de utilizare ai site-ului său în orice moment, fără nici o notificare. Prin folosirea acestui website, sunteţi de acord să fiti obligati de versiunea curentă a acestor Termeni si Conditii de utilizare.

8. Legi aplicabile

Orice cerere cu privire la website-ul Webook va fi reglementată de legile statului din România, fara referire la conflict de dispoziţiile legii.

Termenii şi condiţiile generale aplicabile pentru utilizarea unui website.

 

 

Intimitate

Intimitatea ta este foarte importanta pentru noi. În consecinţă, ne-am dezvoltat această politică pentru ca să înţelegeţi cum vom colecta, utiliza, comunica şi nu vom dezvălui sau utiliza informaţii cu caracter personal. Următoarele definesc politica noastră de confidenţialitate.

 • Înainte de sau la momentul colectarii informaţiilor personale, va vom comunica scopul pentru care informaţiile sunt colectate.

 

 • Noi vom colecta şi utiliza informaţiile cu caracter personal numai cu obiectivul de a îndeplini aceste scopuri specificate de către noi şi pentru alte scopuri compatibile, dacă nu vom obţine consimţământul persoanei vizate sau în conformitate cu legea.

 

 • Vom păstra informaţiile cu caracter personal, atâta timp cât este necesar pentru îndeplinirea acestor scopuri.

 

 • Vom colecta informaţii personale prin mijloace legale şi corecte şi, după caz​​, cu cunoştinţa sau acordul persoanei în cauză.

 

 • Datele cu caracter personal ar trebui să fie relevante pentru scopurile pentru care aceastea urmează să fie utilizate, şi, în măsura necesară pentru aceste scopuri, ar trebui să fie exacte, complete, şi actualizate.

 

 • Vom proteja informaţiile personale cu garanţii de securitate rezonabilă împotriva pierderii sau furtului, precum şi accesul neautorizat, divulgarea, copierea, utilizarea sau modificarea.

 

 • Vom pune la dispoziţia clienţilor informaţii despre politicile noastre şi practicile referitoare la gestionarea informaţiilor personale.

 

 

Ne-am angajat să ne conducem afacerea noastră, în conformitate cu aceste principii, pentru a se asigura că confidenţialitatea informaţiilor cu caracter personal sunt protejate şi menţinute.

 .

close